Utrecht nog in gesprek met ontslagen viertal

Olga (Nuongirl)
De voorzitter van FC Utrecht, Jan-Willem van Dop, heeft vanmiddag na de competitiewedstrijd tegen NAC Breda gezegd dat de club nog in gesprek is met de vier ontslagen assistenten van trainer Willem van Hanegem over de afwikkeling van hun contract.

"De afwikkeling is in volle gang. Vrijdag zijn de vier op kantoor geweest, toen hebben we voorstellen besproken. Iedereen heeft het recht daar even over na te denken en op te reageren. Hoe vervelend dit allemaal ook is, het blijven heel capabele mensen.”

Assistent John van Loen reageerde afgelopen vrijdag vol ongeloof op zijn ontslag. Van Loen zei dat hij nooit signalen had gekregen. Van Dop zei daarover: "Er zijn meerdere gesprekken geweest, soms was ik daar zelf ook bij. We zitten hier niet opeens kiekeboetje te spelen.”

De technisch directeur van Utrecht, Piet Buter, zei dat het al veel langer niet goed liep met het viertal. "In het laatste jaar dat Foeke Booy hier trainer was, ging het al niet goed met de onderlinge verhoudingen. We hebben vaak gespreksronden gehad, waarna het weer wat beter ging. Maar steeds vielen we weer terug.”'