Honda weer achteraan

Tiede-Jan (TJDoornbos)
Bij Honda is het weekend begonnen zoals het in Japan geëindigd was, namelijk teleurstellend. Jenson Button en Rubens Barrichello moesten samen uitvechten wie laatste werd.

Button gaf aan dat ze in de ochtend redelijk waren maar dat er daarna geen verbetering meer in zat. "We hebben moeite om een goede balans te vinden voor dit circuit. Wat we ook probeerden, niets leek te werken. Het probleem lijkt ook dat we redelijk snel op de limiet van de auto zitten. Hierdoor zijn we vrijdagochtend ook nog redelijk competitief. Alleen weten we de auto daarna niet meer verder te verbeteren. Dit is erg frustrerend," sprak de één-voudig winnaar van een race.

Voor Barrichello kwam zijn verwachting helaas uit. "De wagen is hier te langzaam, maar dat hadden we ook wel verwacht. We hebben hier problemen om een goede balans te vinden en de wagen is hier erg lastig te besturen. We hebben zowel last van onderstuur als overstuur. Ook onze tractie is niet goed. We hebben dus nog een drukke avond voor de boeg," aldus de Braziliaan.