Assaidi: "Mooi om hier debuut te maken"

donroyco
Voor een van de De Graafschap spelers was de nederlaag tegen PSV toch een bijzondere wedstrijd. Oussama Assaidi maakt zijn competitiedebuut voor de ploeg uit de Achterhoek en was daar uiteraard content mee.

"Je weet dat een uitwedstrijd tegen PSV een moeilijke wedstrijd zal worden. PSV is gewoon nationale top en daar moet je als ploeg op instellen. We hadden als doel om een punt mee te nemen maar dat zat er niet in. We speelden inderdaad verdedigend maar je krijgt er veel meer om de oren wanneer je dat niet doet tegen een ploeg als PSV," aldus de aanvaller tegenover Goal.com.

"Dit is een mooie plek om je debuut te maken. Een groot stadion met veel publiek. Ik voelde wel een gezonde spanning toen ik klaar stond om in te vallen. Ik ben nu erg blij dat ik blessurevrij ben en ik wil nu gewoon spelen. Ik kan me gaan richten op het veroveren van een basisplaats want dat is nu mijn doel."

"De voorbereiding verliep prima en de trainer was ook tevreden over mijn spel maar toen kwam die blessure. Ik heb nu net twee wedstrijden met het tweede elftal achter de rug en ik mis nog wel wat ritme maar dat kan alleen veranderen door te spelen," aldus de van FC Omniworld overgekomen vleugelspeler.