Coureurs willen wijzigingen aan circuit Singapore

Sjors (Sj0rSz)
In eerste instanties waren de coureurs positief over het circuit in Singapore. Inmiddels zijn er ook geluiden dat een aantal details nog wat verbeterd kunnen worden. Het gaat in dit geval om de verlichting, de hobbels en de ingang van de pitstraat.

"Er is nog wel wat werk te doen. Op sommige plekken is het nog erg donker en er zijn ook erg veel hobbels. We hebben hier in de rijdersbriefing met Charlie Whiting bijna een uur over gepraat. Het is bijzonder hoeveel zaken er naar boven kwamen na de eerste twee trainingen. Wat betreft de pitstraat weet ik eigenlijk niet wat we er nu nog aan kunnen veranderen", sprak Jarno Trulli namens de coureurs.

Voordat de eerste training was verreden, klaagde men ook al over bocht tien. Hier lagen de kerbstones zo hoog, waardoor de auto's schade op konden lopen als ze overheen zouden schieten. De kerbstones zijn inmiddels verlaagd, maar de coureurs vinden ze nog te hoog. Trulli sprak de verwachting uit dat dit nog verholpen zou kunnen worden. "Er is waarschijnlijk nog wel een oplossing om dit te verbeteren en veiliger te maken."