KNLTB en Dunlop verlengen contract

Sally (Tessa)
De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft zijn sponsorcontract met Dunlop met vier jaar verlengd. Na de eerste herenenkelpartij van het Davis Cup by BNP Paribas-duel tegen Zuid-Korea werden in Apeldoorn de handtekeningen gezet.

Gedurende dit sponsorcontract is Dunlop de exclusieve racket-, ballen- en accessoireleverancier van de tennisbond. Dunlop is al decennia lang exclusief leverancier van rackets en tennisballen voor de tennisbond. KNLTB-directeur Evert-Jan Hulshof is erg tevreden met de verlenging van de sponsoring van Dunlop. Hulshof: "Met Dunlop hebben wij het langstlopende sponsorcontract binnen onze bond. Beide partijen werken graag met elkaar samen en wat mij betreft gaan we hier nog jaren mee door."

Frans Swinkels, directeur Dunlop: "Onze jarenlange trouwe samenwerking leidt ertoe dat de KNLTB-verenigingen al vele jaren kunnen profiteren van een grote korting op onze tennisballen. Daarnaast is onze Dunlop Max TP-bal de laatste decennia steevast de nummer één tennisbal van Nederland. Tijdens alle officiële toernooien en evenementen van de KNLTB wordt met de Max TP gespeeld. Ook bij het Davis Cup-duel tussen Nederland en Zuid-Korea is de Dunlop Max TP de officiële wedstrijdbal."

Eind dit jaar introduceert Dunlop de nieuwe Fort Max TP-tennisbal. In samenwerking met REAAL Verzekeringen wordt er met deze bal een lucratieve actie gedaan voor de verenigingen. Verder ondersteunt Dunlop de KNLTB al geruime tijd met speciale producten voor bijvoorbeeld schooltennis en het programma voor kinderen van 5 tot 8 jaar: Tenniskids.

Tevens wordt de nieuwe Dunlop Aerogel 4D-tennisracketserie eind dit jaar geïntroduceerd. Deze serie volgt de Aerogel-serie op die twee jaar geleden succesvol werd gelanceerd en gezorgd heeft voor een flinke omzetstijging in tennisrackets.

Dunlop voorziet een groot deel van de technische staf van de KNLTB van de nieuwe rackets en focust zich verder op sponsoring van talentvolle jeugdspelers.