Doornbos samen met ex-management Albers

Sally (Tessa)
GR8 Industries heeft een nieuwe grote naam onder haar hoede. Het voormalig management van Christijan Albers gaat de belangen behartigen van niemand minder dan Robert Doornbos.

GR8 Industries was vooral de drijvende kracht achter de opkomst van Albers, maar die brak vorig jaar met het bedrijf na een conflict met zijn werkgever Spyker over een niet nagekomen financiële verplichting. Veel andere bekende Nederlandse coureurs zijn wel in zee gegaan met GR8 Racing, de race-afdeling van GR8 Industries. Onder andere Ho-Pin Tung, Renger van der Zande, Giedo van der Garde en Carlo van Dam staan onder contract.

En nu is dan ook voormalig Formule 1- en ChampCar-coureur Robert Doornbos naar dit sportsmarketingbureau gegaan, dat maakte het bedrijf bekend op zijn website. De Nederlander komt momenteel voor AC Milan uit in de Superleague Formula, maar gaat volgend jaar weer naar een Amerikaanse raceklasse, de Indy Racing League (IRL).

Binnen enkele weken zullen de eerste resultaten van de samenwerking tussen GR8 Industries en Doornbos duidelijk worden. Het gaat hierbij mogelijk om de deal met een bekend IRL-team.