Crewwisselingen juni, juli en augustus

Sally (Tessa)
Er zijn alweer een paar maanden voorbijgegaan, dus hoog tijd voor de laatste crewwisselingen op FOK!sport. Omdat dit overzicht over juni en juli niet geweest is (zoveel was er ook niet te melden), nemen we dat hier alsnog mee.

Juni en juli
In juni zijn er geen nieuwe mensen bijgekomen en ook geen mensen weggegaan. In juli was er wel wat actie. Die maand hebben we versterking gekregen van twee nieuwsposters. Eén van hen is een oude bekende, namelijk RemyRR. De ander is Dizzy-Miss-Lizzy, die ons voornamelijk met het schaatsnieuws bij zal gaan staan, maar misschien dat ze ook nog over andere sporten gaat schrijven. En donroyco is inmiddels gepromoveerd van spellingchecker naar fotosoeper. Toch blijft hij ook zijn nakijktaak net zo fanatiek uitoefenen. Overigens heeft donroyco ook de speciale Olympische Spelen-site ontworpen, en de Medaillespiegel vormgegeven, dat laatste met hulp van dennistd.

Toch gebeurt het ook soms dat een gewaardeerde kracht FOK!sport gaat verlaten. JJdJ1984 ging wat anders doen binnen FOK! en had nauwelijks meer tijd om nieuws te plaatsen. Jeroen, in ieder geval bedankt voor al het werk dat je in FOK!sport hebt gestoken!

Augustus
De maand augustus betekende afscheid nemen van een aantal mensen, sennetijdeman en Bastardo worden erg bedankt voor al hun nieuwsberichten. En dan kreeg sportfreak een nieuw jasje, want hij wordt naast sbientje ook schakel tussen de FOK!frontpage en FOK!sport. Hij blijft natuurlijk nog wel voor ons nieuwsberichten posten.

Het feit dat er geen FOK! Voetbalmanager is voor dit seizoen mocht de pret niet drukken, want de prijsvragen vliegen ons momenteel om de oren. Dat hebben we de laatste paar weken vooral te danken aan Nuongirl, die als nieuwe/oude PR-medewerker die taak overnam van sanger. En sanger werd dus Site-Admin.

En tot slot waren er nog wat mijlpalen: met Uitslag Nederland - Frankrijk behaalde sportfreak op vrijdag 13 juni de mijlpaal van 1000 berichten; Sj0rSz maakte met
Zware blessure voor Friesinger op woensdag 2 juli zijn 3000e; en Milan bevestigt komst Ronaldinho was op dinsdag 15 juli niet alleen de 1000e, maar ook precies het 900e voetbalbericht voor onze Weebl.