Glock: "Belgisch circuit is mijn favoriet"

Sjors (Sj0rSz)
Timo Glock is van plan om komend weekend, op het circuit van Spa-Franchorchamps, wederom punten te pakken. De coureur van Toyota werd twee weken geleden zevende en in Hongarije eindigde hij zelfs als tweede.

"Spa-Francorchamps behoort tot mijn favoriete circuits en ik kan haast niet wachten om hier voor het eerst met een Formule 1-auto te kunnen racen. In de GP2 vond ik het al een fantastische ervaring, dus ik ben erg benieuwd hoe het in de TF108 zal zijn," aldus Glock in een reactie.

De Duitse coureur vervolgde met de woorden: "Ik reis vol vertrouwen af naar de Belgische Grand Prix. Onze prestaties waren tijdens de afgelopen paar races erg goed en we hebben laten zien voorin mee te kunnen vechten. Het was erg bevredigend om in de laatste twee races in de punten te finishen, vooral omdat ik me tijdens deze races niet echt lekker voelde."

Ook was Glock erg te spreken over de progressie, die Toyota heeft geboekt. "We hebben als team veel vooruitgang geboekt. Het is goed dat we nu regelmatig in de punten kunnen eindigen en om de podiumplaatsen mee kunnen vechten. Hopelijk zijn we in Spa opnieuw sterk."