Wilkshire bijna rond met Dinamo Moskou

Olga (Nuongirl)
FC Twente zal vandaag naar Londen afreizen om morgenavond de return in de laatste voorronde van de Champions League te spelen tegen Arsenal. Twente zal het moeten doen zonder de Australiër Luke Wilkshire. Hij is niet mee afgereisd naar Londen.

De 26-jarige middenvelder lijkt de club uit Enschede te gaan verlaten. Hij staat voor een avontuur in Rusland. De international van Australië zou volgens de Telegraaf in verregaande onderhandeling zijn met Dinamo Moskou.

Dinamo Moskou zal flink in de buidel moeten tasten voor Wilkshire aangezien hij nog een contract tot 2012 heeft bij de Tukkers. Maar geld zal geen probleem zijn voor de Russische club. Maandag kwam de club tot een akkoord met Zenit St. Petersburg over Daniel Miguel Alves Gomes. De speler met voetbalnaam 'Danny' kost Zenit 30 miljoen euro.

In Londen staat FC Twente voor een zware klus. Om alsnog de groepsfase van de Champions League te bereiken zal een 2-0 achterstand weggewerkt moeten worden. Wanneer dit niet lukt zal de ploeg van Steve McClaren uitkomen in de UEFA Cup.