F1-manager - Stand van zaken

Sally (Tessa)
Het zal jullie niet ontgaan zijn, de F1-manager loopt dit seizoen uiterst moeizaam. Om niet te zeggen niet. Ook de communicatie van de crew naar de users toe, laat nog wel eens te wensen over. Ook het niet versturen van een Geheugensteuntje dat het Teammangement weer open was, was lichtelijk beschamend.

Uiteraard daarvoor onze excuses, het had grotendeels te maken met een misverstand doordat er crewleden met vakantie zijn gegaan. Het is zeer te betreuren, maar ik kom maar met een cliché: gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer. Erg vervelend voor jullie users, vanzelfsprekend.

Wat gaan we nu doen met deze vleugellamme F1-manager? Er wordt grondig overleg over gepleegd, en zoals ik al op het forum aangaf, er zijn een aantal opties die allemaal bekeken zullen worden. We hopen nog deze week met een besluit te komen wat te doen met de ronde van Hongarije, waarvan de punten al zijn uitgesteld, en met gehele manager.

We kunnen ons zeker voorstellen dat er mensen zijn die deze manager nog wel uit willen spelen, of het nou met of zonder hobbels gaat. En we kunnen ons ook goed voorstellen dat er users zijn die deze F1-manager het liefst in de prullenbak zien verdwijnen of er al helemaal niet meer aan deelnemen. Heel begrijpelijk.

Je kunt al je opmerkingen natuurlijk in een reactie hieronder zetten, maar ook staat de Feedbackoptie voor je open en je kunt ook een e-mail sturen aan FOK!sport. Ook op het SPT-forum is een F1-managertopic. Voldoende plek om je te uiten.