Deadline kan transfer Barry niet dwarsbomen

Olga (Nuongirl)
Aston Villa-manager Martin O'Neill heeft zijn deadline voor de transfer van Gareth Barry ingetrokken. De club onderhandelt al maanden met Liverpool over een overgang van de international, maar tot een akkoord kan het maar niet komen.

Gareth Barry heeft meermaals aangegeven wel wat te voelen voor een overgang naar 'The Reds', en wacht nu al vier maanden op een akkoord tussen beide clubs. O'Neill had daaropvolgend een deadline gesteld, die op 1 augustus zou aflopen, maar ziet nu in dat die deadline helemaal geen nut heeft.

"We waren er eerlijk gezegd van overtuigd dat alles voorbij zou zijn. Maar donderdag zaten we weer om de tafel. Ondanks het verstrijken van de deadline waren Barry en zijn zaakwaarnemer ervan overtuigd dat Liverpool aan de eisen van Aston Villa zou voldoen," aldus de oefenmeester op het digitale thuis van Villa.

De transferperiode sluit op 31 augustus, om 23.59 uur. De beide clubs hebben nog tot die tijd om een akkoord te bereiken. Ook sterspeler Steven Gerrard van Liverpool heeft zich hard gemaakt voor de komst van zijn maatje bij het Engelse nationale elftal.