'Renault-medewerker pleegde zelfmoord'

Jan Willem (WEST)
Het lijkt er op dat Renault-ingenieur William Millar, die 27 jaar in dienst is bij Renault zelfmoord heeft gepleegt. De 53-jarige Millar werd woensdagochtend met een kogelwond in zijn hoofd gevonden in de fabriek van Renault.

De woordvoerder van de politie liet het volgende weten: "Getuigen zagen een man lopen op een pad op het Renault-complex. Enkele momenten later werd een schot gelost. Zijn lichaam werd op de locatie gevonden en hij bleek te zijn overleden door een schot in zijn hoofd. We beschouwen dit incident niet als verdacht en het dossier is toevertrouwd aan een lijkschouwer."

Bij Renault is men geschokt door het overlijden van Millar. Het team liet namens de woordvoerder weten: "Iedereen binnen het team is erg geschokt door de dood van zo'n waardevol lid van het team. Hij heeft 27 jaar voor het team gewerkt. Eerst bij Benetton Formula One en later voor Renault, toen Benetton door Renault werd overgenomen. Ons complex is erg groot, maar het incident gebeurde in de buurt van een voetpad."

Renault doet op verzoek van de polite geen verdere uitspraken over het incident.