Trulli: "Goede tweede helft seizoen"

Peterselieman
Toyota is dit jaar bezig aan een goed seizoen in de Formule 1 en coureur Jarno Trulli denkt dat het tweede deel van het seizoen nog beter gaat verlopen. Het team bezet momenteel de vierde plaats in het constructeurskampioenschap, net voor Renault en Red Bull.

"We werken keihard om de vierde plaats in het kampioenschap vast te kunnen houden," aldus de Italiaanse coureur. "We staan slechts een punt voor op Red Bull en twee punten voor Renault. We hebben eerst nog een testsessie in Jerez, voordat we naar de Hongarije gaan. We zullen tijdens deze test vooral gaan werken aan de high downforce-configuratie voor de TF108-auto. En in de fabriek wordt ondertussen ook hard gewerkt, om zo snel mogelijk nieuwe onderdelen op de auto te krijgen. We zullen hard moeten blijven pushen om die vierde plek te kunnen consolideren, want het zit erg dicht bij elkaar."

"Ik denk dat we gedurende de rest van het seizoen ook sterk kunnen zijn. Ik zie niet in waarom niet. We hebben dit jaar al veel vooruitgang geboekt en er zit nog meer verbetering aan te komen. Als we deze week een goede test hebben, zouden we volgende week in Hongarije opnieuw om de punten moeten kunnen vechten."