"GP van Engeland fenomenaal"

Sally (Tessa)
Op Silverstone zijn de bazen erg tevreden met hoe het raceweekend is verlopen. De Grand Prix van Groot-Brittanië was voor het eerst in zijn lange geschiedenis uitverkocht en een Britse winnaar was al in geen acht jaar meer voorgekomen.

McLaren-coureur Lewis Hamilton won deze editie, Nick Heidfeld en Rubens Barrichello werden respectievelijk tweede en derde. "Organisatorisch gezien was de Britse Grand Prix van dit jaar een van de beste ooit", zei Richard Phillips, circuitdirecteur. "De Formule 1-race van zondag en de GP2-wedstijd van zaterdag waren zeer spectaculair en de zege van Lewis Hamilton vormde de kroon op een fantastisch weekend. Over drie dagen genomen hebben 240.000 fans Silverstone bezocht. Het was een fenomenale Britse Grand Prix."

De kaartverkoop voor het volgend seizoen is al begonnen, 2009 is het laatste jaar dat er op Silverstone gereden wordt. In 2010 zal het gehouden worden op Donington Park. "De kaartverkoop voor volgend jaar is afgelopen weekend begonnen. We hebben nu al meer dan 2.000 kaarten verkocht. We zijn ook al begonnen met de voorbereidingen op 2009. Hopelijk komen er dan weer zoveel fans", aldus Phillips.