Hleb: "Geruchten zijn onzin"

Ermin (TheClown1)
Verschillende Britse en Spaanse media meldden al weken dat Arsenal-middenvelder Alexandr Hleb in belangstelling staat van FC Barcelona, Real Madrid en Internazionale. In de Spaanse kranten was al te lezen dat de Wit-Rus al een persoonlijk akkoord bereikt heeft met Barcelona. De geruchten zijn volgens de middenvelder onzin.

"Ook ik zie alles op televisie en in de kranten," begon Hleb tegen Setanta Sports. "Ik heb bij Arsenal een contract 2010. Ik heb ook gelezen dat ik heb gezegd dat ik wilde vertrekken, maar ik weet niet wie het geschreven heeft. Het is onzin. Daarnaast las ik dat ik Arsenal wilde verlaten omdat Arsenal geen prijzen heeft gepakt, ook dat is onzin."

"Ik ga er verder niet op in omdat er niks speelt. Arsenal betekent zoveel voor me. Ik heb echt enorm veel geleerd van Arsène Wenger. Deze man heeft mij altijd gesteund en gaf mij de kans om naar Arsenal te komen. Daarom zal ik nooit iets negatiefs over Arsenal zeggen. Mocht ik ooit vertrekken, dan vertrek ik naar een andere competitie. In Engeland telt alleen Arsenal voor mij."