[NBA] Cavs thuis langs Celtics

Ermin (TheClown1)
De Cleveland Cavaliers hebben de vierde wedstrijd in de halve finale van de Eastern Conference weten te winnen van de Boston Celtics. Het team onder leiding van LeBron James won met 88-77.

James bewees wederom waarom hij de leider is en lange tijd grote favoriet voor de MVP-titel. Hij eindigde de wedstrijd met 21 punten, dertien assists en zes rebounds. De center Ben Wallace bleef steken op twee punten en zeven rebounds. ‘Big Ben’, zoals Wallace ook wel eens genoemd wordt, werd in de voorgaande seizoenen geprezen om zijn reboundkwaliteiten. Sinds zijn komst van de Chicago Bulls heeft hij dat nog niet bewezen. Wally Szczerbiak lijkt zijn draai wel te hebben gevonden bij de Cavs, de guard eindigde de wedstrijd met veertien punten en twee assists.

De grote trio van Boston, Paul Pierce, Ray Allen en Kevin Garnett, hadden moeite met scoren in de wedstrijd. Allen en Garnett bleven steken op vijftien punten en Pierce moest genoegen nemen met twaalf punten. De Celtics, die voor de play-offs als grote favoriet gezien werden, blijven het moeilijk hebben.