PSV blijft verdedigers volgen

ErikHK
Ondanks dat PSV nog steeds in de markt is voor Young-Pyo Lee, wil de club uit Eindhoven nu ook een poging ondernemen om Francisco Rodriguez los te weken bij Chivas Guadalajara.

Jan Reker zag Rodriguez vorige week spelen in eigen land en was van hem onder de indruk. Overigens waren er al eerder scouts wezen kijken bij de verdediger, maar Reker wilde de speler met eigen ogen bekijken.

PSV was tijdens de laatste winterstop ook al actief bezig om Rodriguez te contracteren. Toen ketste een transfer af. Het bestuur van de lichtstad wil nu een serieuze poging doen om de Mexicaan alsnog naar Eindhoven te halen.

De kampioen van de Eredivisie is ook nog altijd bezig om Lee naar PSV te halen. De Koreaan mag van Tottenham Hotspur opzoek gaan naar een nieuwe club. De verdediger ziet een terugkeer wel zitten, maar beslist pas tijdens de zomer.

Voor Heurelho Gomes bestaat ook interesse. Nadat hij aangaf weg te willen bij PSV, heeft de Braziliaan de interesse gewekt van AC Milan. De club uit Milaan lijkt nu ook meteen de belangrijkste gegadigde te zijn om de ontevreden keeper van PSV over te nemen.