Flavio Tenius terug naar Brazilië

vw_caddy
De onrust bij PSV blijft maar aanhouden. De nieuw aangetrokken keeperstrainer Flavio Tenius is per direct teruggekeerd naar Brazilië nadat ook hij het vertrouwen in algemeen directeur Jan Reker heeft opgezegd. Zijn zaakwaarnemer is op zoek naar een nieuwe club voor hem.

Op advies van Gomes werd in februari een mondeling akkoord bereikt met Tenius. Reker zegde Tenius toe dat hij vanaf 1 maart kon begonnen. Bij aankomst in Nederland bleek echter dat PSV hem pas vanaf 1 juli nodig heeft. Sindsdien bieden Gomes en zijn vrouw onderdak aan Tenius die nu werkloos is en geen inkomen heeft.

Hoewel Tenius al enige tijd Nederlands studeerde en drie dagen in de week stage liep bij HSV van de nieuwe PSV-trainer Huub Stevens, vertrok hij deze week weer naar Brazilië. Het contract van Tenius is nog steeds niet ondertekend door de PSV-directie. Volgens Tenius gaat dit ook niet meer gebeuren en zegt nu dus het vertrouwen op in Reker. De zaakwaarnemer van Tenius is inmiddels op zoek naar een nieuwe club voor de keeperstrainer.