Kewell wacht op Liverpool

Maikel (WeebI)
De geruchten dat Harry Kewell aankomende zomer naar Juventus vertrekt, zijn ontkend door zijn zaakwaarnemer. De speler van Liverpool wacht eerst af wat zijn huidige club wil.

Bronnen uit Italië berichtten onlangs dat Juventus de Australiër zou willen contracteren. Bij Liverpool komt Kewell weinig aan spelen toe, en bovendien loopt zijn contract in juli af. De reden van de karige speeltijd is de blessuregevoeligheid van de international. De laatste wedstrijd van de 29-jarige aanvaller dateert alweer van februari, toen Liverpool door Barnsley uit de FA Cup werd gekegeld. Naast Juventus worden ook Celtic, Bolton Wanderers en Sunderland aan de speler gelinkt.

"Ik heb met niemand gesproken over een mogelijke bosman-transfer voor Harry", zegt zijn zaakwaarnemer Bernie Mandic. "Ook heeft hij zelf niemand gesproken en zijn er geen onderhandelingen met Juventus. We wachten af en kijken hoe de rest van het seizoen verlooopt. Als hij daadwerkelijk zonder contract komt te staan zullen de clubs in de rij staan, aangezien Harry jarenlang heeft laten zien wat voor geweldige speler hij is."