Rosickı uitgeschakeld dit seizoen

Ermin (TheClown1)
Arsenal heeft nog meer slecht nieuws ontvangen. TomᨠRosickı, de aanvaller van de Gunners, zal dit seizoen niet meer in actie komen door een knieblessure. Het EK, komende zomer in Zwitserland en Oostenrijk, komt waarschijnlijk ook te vroeg voor de Tsjech.

In het FA Cup-duel tegen Newcastle United (3-0) van 26 januari liep Rosickı de knieblessure op. Sindsdien heeft hij voor de Gunners geen wedstrijden gespeeld. Volgens de medische staf van de Tsjechische nationale team zal Rosickı dit seizoen niet meer spelen. De bondscoach van Tsjechië, Karel Brückner, is ook erg bezorgd over de ster van het Tsjechische nationale team.

De dokter van de Tsjechen voegde toe dat het mogelijk is dat hij over twee weken hersteld is maar dat het ook drie maanden kan gaan gebeuren. Voorlopig herstelt hij goed. De aanvaller kan rennen en joggen maar neemt geen risico's. Sprinten is voor de aanvaller op dit moment niet mogelijk. Zijn prioriteit ligt nu op het meedoen aan het EK. Hij zal volgens de dokter in niet meer in actie komen in de Premier League dit seizoen.