Wetzel vertrekt bij VVV-Venlo

Ermin (TheClown1)
André Wetzel zal volgend jaar niet terugkeren als de coach van VVV-Venlo. Op de officiële website van de club wordt bevestigd dat de trainer verder gaat als coach bij ADO Den Haag.

De komende weken zal het moeilijk worden voor de Venlonaren. De club wil directe degradatie uit de Eredivisie vermijden. "Daar zullen we de komende weken met zijn allen hard aan werken. Een lichtpunt ten opzichte van voorgaande weken was het goede spel, vooral in de tweede helft tegen AZ. Waarschijnlijk wordt pas in de laatste wedstrijd, tegen De Graafschap, beslist of we ons via de normale competitie kunnen handhaven, maar we richten ons ook al op de play-offs," gaf de trainer aan.

De keuze van Wetzel wordt gerespecteerd door de clubleiding van Venlo. Hij koos ervoor om naar 'zijn' ADO Den Haag te gaan. "Ik wil afscheid nemen van een Eredivisieclub, want ik heb bij VVV-Venlo op een prettige manier kunnen samenwerken met alle geledingen binnen de club. VVV-Venlo verdient dat ze in de Eredivisie blijft zodat we, zoals aan het begin van het seizoen afgesproken, op het einde nog eens de joeksmobiel van stal kunnen halen om een feestje te bouwen op behoud van het Eredivisieschap," voegde de oefenmeester toe.