Interesse Chelsea in Cáceres

Maikel (WeebI)
Naar verluidt heeft Chelsea een bod gedaan op José Martin Cáceres. De Uruguyaan is op dit moment verhuurd aan Recreativo de Huelva, nadat Villarreal hem afgelopen zomer kocht.

De 20-jarige Cáceres kende een uitstekend jeugd-WK met Uruguay en trok daarmee de belangstelling van Villarreal. El Submarino Amarilla haalde hem vervolgens naar Spanje, maar verhuurde hem vrijwel direct weer voor een seizoen aan Recreativo. Zijn prestaties zijn uitstekend te noemen, ondanks de slechte resultaten van Recre. Naast Chelsea is ook Real Madrid geïnteresseerd.

De Spaanse topclub heeft onlangs geinformeerd naar de vraagprijs, maar voor zij antwoord kregen bood Chelsea-eigenaar Roman Abramovich ¤ 10 miljoen op de centrale verdediger. Villarreal ging hier echter niet op in en wees the Blues op de afkoopsom, die staat ¤ 20 miljoen. Geen van beide geïnteresseerden zijn echter bereid dit bedrag op te hoesten. Chelsea zou niet hoger willen gaan dan vijftien miljoen, maar zelfs dat zou Villarreal kunnen weigeren, met het oog op de mogelijke terugkeer in de Champions League volgend seizoen.