Defensieve problemen voor Inter

Raymond (RayMania)
De defensieve zorgen voor Internazionale trainer Roberto Mancini worden met de week erger. De landskampioen uit Italië kan een groot deel van het resterende seizoen geen gebruik maken van Iván Córdoba.

De verdediger liep in de 2-0 verloren Champions League wedstrijd tegen Liverpool een ernstige blessure op. De 31-jarige Córdoba heeft waarschijnlijk zijn knieschijf gebroken na een botsing met een teamgenoot. Op korte termijn zal de Colombiaan geopereerd worden en verwacht wordt dat hij dan nog enkele wedstrijden in de slotfase van het seizoen kan spelen, maar wellicht betekent het ook het einde van het seizoen voor de verdediger.

Córdoba is al de zoveelste verdediger van Internazionale waar Mancini geen beroep op kan doen. Ook Walter Samuel kampt met eenzelfde blessure als Córdoba en is op dit moment herstellende. In de Champions League return moeten de Nerazzurri het ook stellen zonder Marco Materazzi. De spijkerharde Italiaan moest tegen Liverpool al na een half uur het veld verlaten na twee gele kaarten. Door alle afwezigen blijven alleen Cristian Chivu en Nicolas Burdisso over voor de verdediging.