Punten ronde 12

Sjors (Sj0rSz)
Zoals jullie reeds hebben opgemerkt gaat het verdelen en verwerken van de punten voor de voetbalmanager dit seizoen niet zonder slag of stoot. Ook deze ronde zijn er enkele dingen misgegaan. Momenteel zijn we druk bezig om de problemen op te sporen en te herstellen.

Deze ronde zijn we genoodzaakt een herberekening te maken, zodat de punten voor deze ronde opnieuw berekend kunnen worden. Dit komt doordat het vastzetten van de teams niet goed is verlopen. Dit had echter als gevolg dat het niet meer mogelijk was om de teams te gebruiken, die twee weken geleden waren vastgezet.

Om alle deelnemende managers te compenseren hebben we besloten iedereen 20% van zijn huidige budget als bonus te geven. We hopen hiermee de ongemakken en frustraties rondom de puntentelling en toekenning te verzachten. We hebben bewust gekozen voor een percentage van het budget om de verhoudingen in het klassement niet te verstoren.


Hieronder vind je de uitslagen van de twaalfde speelronde van de FOK! voetbalmanager:

Bij de users ging Loontje met de eerste plaats aan de haal en behaalde 131 punten. Axelino behaalde slechts één punt minder en werd tweede. Op de derde plaats zijn abra45 en ballenmetballen terug te vinden. Zij hadden beide 125 punten en de top vijf wordt gecompleteerd door bremmie met 124 punten.

Na deze ronde ziet het algemeen klassement er als volgt uit. ElmarO gaat aan de leiding en heeft 1118 punten. Hij wordt op de voet gevolgd door Japiw, die tot nu toe 1115 punten in de wacht wist te slepen. Op de derde plaats vinden we, met 1093 punten, VerrekteZakHooi terug. Thijs_HA staat momenteel op de vierde plaats met 1092 punten. ronnygeurtsen sluit de rij en heeft tot nu toe 1083 punten behaald.

De winst van deze ronde ging deze keer naar Twijzel Boppe!!!. Zij waren goed voor een puntentotaal van 108. RRC diehards is tweede geworden en sleepte 107 punten in de wacht. Top Zoveel 2006/2007 eiste de derde plaats voor zich op met 104 punten. Op de vierde plaats vinden we The Newstreet Boys terug. Zij haalden 98 punten. Il Mondo sluit, met een puntentotaal van 97, de top vijf af.

In het algemeen klassement bij de subleagues gaat !!!AFC AJAX vs PSV!!! royaal aan de leiding. Zij hebben tot nu toe 1062 punten behaald. Top Zoveel 2006/2007 staat momenteel tweede en heeft 1002 punten. Op de derde plaats vinden we Antropogenetica. Zij hebben tot nu toe 971 punten verzameld. Twijzel Boppe!!! staat met 931 punten als vierde geklasseerd en ! AIM ON TOP ! sluit de rij met 930 punten.

Voor de volgende ronde kan je wisselen tot 15-02-2008 19:00 uur. Let op! Dit is dus een uur later dan gebruikelijk.