Uitslag Chelsea - Liverpool

Sjors (Sj0rSz)
Chelsea is er zondagmiddag niet in geslaagd om van Liverpool te winnen. Als de ploeg uit Londen gewonnen zou hebben, dan zou het Arsenal tot op één punt zijn genaderd. Na negentig minuten voetbal stond er echter 0-0 op het scorebord.

Op papier was het treffen tussen Chelsea en Liverpool een topper, maar de realiteit bleek toch anders te zijn. Het duel was slecht en zeer vervelend om naar te kijken. Beide ploegen speelden voornamelijk uit een hechte en defensieve organisatie. Soms werd er voldoende ruimte gegund voor het opzetten van een aanval, maar elke keer werd de bal knullig verspeeld.

Dit had als resultaat dat het aantal grote kansen op één hand tet ellen was. Voor rust had Peter Crouch de mogelijkheid om The Reds op voorsprong te zetten en ij The Blues kreeg Michael Ballack een opgelegde kans, maar beide spelers wisten deze te verprutsen. Ook Ryan Babel kreeg het niet voor elkaar om een doelpunt te produceren.


Chelsea - Liverpool 0-0

Toeschouwers: 41.788
Stadion: Stamford Bridge
Gele kaart: Belletti, Carvalho, Alex (Chelsea), Babel, J.A Riise (Liverpool)

Opstellingen:

Chelsea: Cech, Alex, A. Cole, Belletti, Carvalho, Makelélé, Lampard (Mikel/71), J. Cole (Pizarro/86), Ballack, Wright-Phillips (Malouda/64), Anelka

Liverpool: Reina, Carragher, Riise, Skrtel, Finnan, Mascherano, Lucas, Gerrard, Kuijt, Crouch, Babel (Pennant/72)