[NASCAR] Villeneuve breekt met manager

Redactie FOK!frontpage
Ex-Formule 1-coureur en huiding NASCAR Sprint Cup-rijder Jacques Villeneuve heeft zijn manager Craig Pollock ontslagen. Pollock was al sinds begin jaren negentig verantwoordelijk voor de carrière van de Canadees.

Craig Pollock was naast zijn manager ook een goede vriend van de coureur die in 1995 de Indy 500 titel veroverde en in 1997 wereldkampioen werd in de Formule 1. "Craig is hertrouwd en hij wil zijn privé-leven verder opbouwen in Europa" verteld Villeneuve, "Ik blijf daarentegen in Canada wonen om op deze manier mij maximaal te kunnen inzetten voor mijn familie en mijn carrière in NASCAR."

Volgens andere bronnen binnen het NASCAR-paddock leek het erop dat Pollock het onderhandelingsproces tussen het team van Villeneuve en sponsoren bemoeilijkte. Van de oud Indy 500-kampioen wordt verwacht dat hij dit jaar zijn eerste full-time seizoen zal rijden. De sponsoring voor zijn wagen lijkt voor tweederde rond te zijn dus het blijft voorlopig nog maar de vraag of Villeneuve het hele seizoen kan rijden.