Fikse tegenvaller voor Vlaar

Sjors (Sj0rSz)
Het herstelproces van Ron Vlaar heeft wederom vertraging opgelopen. De verdediger van Feyenoord heeft namelijk last van een bacteriële infectie en werd afgelopen weekend opgenomen in het Eramus Medisch Centrum. De speler zal voorlopig absolute rust moeten houden.

"Het is een geval van pure pech, maar ik voel me alweer een flink stuk beter", liet Vlaar weten. De verdediger onderging in november een operatie aan zijn knie. Later bleek dat hij tijdens deze ingreep een infectie had opgelopen, waardoor hij flink ziek werd. "Dat komt bijna nooit voor," lichtte de speler toe. "In eerste instantie ben ik voor de infectie behandeld met antibiotica en dat leek aan te slaan. Maar vorige week ging het toch weer minder. In het Erasmus MC is toen besloten me opnieuw te opereren."

De operatie waar Vlaar over sprak, heeft inmiddels plaatsgevonden. De knie van de speler is helemaal schoon gespoeld. Bovendien hebben de artsen een drain in het bovenbeen aangebracht. "Nu moet ik voorlopig absolute rust houden. Maar gelukkig kan ik de wedstrijden van Feyenoord hier ook zien. Alleen van die van afgelopen zondag knapte ik niet echt op. Zaterdag zal het vast beter gaan!"