Lee: "Dit overkomt me niet nog een keer"

Sjors (Sj0rSz)
Chun-soo Lee heeft nog steeds de hoop dat hij zal slagen bij Feyenoord. De speler keerde afgelopen woensdag terug uit Zuid-Korea. Daar verbleef hij een aantal weken, vanwege persoonlijke problemen.

"Ik vond dat ik tijdens Feyenoord-Ajax te weinig gebracht had. De teleurstelling daarover achtervolgde me. Toen ik vervolgens een zware griep kreeg, zag ik het even niet meer zitten," aldus Lee.

Afgelopen woensdag begon de dag van Lee op het kantoor van Peter Bosz, technisch directeur van Feyenoord. Daarna had de speler nog een gesprek met trainer Bert van Marwijk. "De trainer wilde weten hoe ik er fysiek voorstond. Daarnaast had hij een hoop wilde verhalen gehoord uit Koreaanse media en hij wilde mijn eerlijke antwoord," liet de Koreaan weten. "Dat heb ik gegeven: het is allemaal onzin."

Afgelopen woensdag nam Lee weer deel aan de training van Feyenoord. Naar eigen zeggen deed hij dat met plezier. "Maar fysiek ben ik nog niet helemaal de oude, omdat ik de afgelopen drie weken niet veel heb kunnen doen," vervolgde hij zijn verhaal. "Ik heb in Zuid-Korea mijn hoofd wel weer vrij kunnen maken, door bij mijn familie te zijn en veel te praten. Ik heb er daarom vertrouwen in dat dit me niet nog een keer gaat overkomen."