Fisichella wil wel naar Force India

Dennis (dennistd)
Giancarlo Fisichella heeft wel oren naar een stoeltje bij Force India, als hij bij Renault niet meer welkom is volgend jaar. Het Franse team zou graag Fernando Alonso in dienst willen hebben volgend jaar. Vooruitlopend op de zaken heeft men Fisichella toestemming gegeven om voor Force India te testen.

"Het project dat Force India me heeft laten zien, is erg interessant", vertelde de Italiaan in Jerez. "Zo heeft het team voor 2008 een veel groter budget. Ik denk dat ik veel aan dit team zou kunnen bijdragen. Ik weet dat het team nog niet toe is aan het winnen van races of het gevecht om de titel, maar ik denk dat er wel goede resultaten kunnen worden behaald, als de omstandigheden gunstig zijn."

Voor Fisichella is het wachten op een beslissing van Renault. "Er is nog niets besloten. Ik moet nog steeds gebeld worden door Renault, met de boodschap dat we samen doorgaan of dat de samenwerking wordt beëindigd", aldus de coureur.

Gisteren testte Fisichella al voor Force India. Hij zette toen de veertiende tijd neer van de twintig coureurs die in actie kwamen.