Sms-offensief voor komst Ooijer

Sjors (Sj0rSz)
André Ooijer heeft laten weten wel oren te hebben in een mogelijke overgang naar Feyenoord. Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat de club uit Rotterdam-Zuid de verdediger van Blackburn Rovers in de winterstop over wil nemen.

"Feyenoord is een mooie club, dat heb ik altijd gevonden," liet Ooijer in een eerste reactie weten. "Officieel weet ik nog van niets, er is nog geen bod binnengekomen of zoiets. Maar goed, een aantal spelers van Feyenoord zijn al wel een soort sms-offensief gestart om me warm te maken voor een transfer, haha."

Ooijer maakte wel duidelijk dat hij niet per se wil vertrekken bij zijn huidige werkgever. "Ik heb nog een contract, dat loopt tot het eind van dit seizoen. En bovendien heb ik het heel goed naar mijn zin in Blackburn. Of een transfer naar Feyenoord in de winter voor mij een overweging waard is? Natuurlijk. Alles is een overweging waard. Ik laat het voorlopig op me afkomen. Als er een bod komt, ga ik er zeker over nadenken."

Mocht Ooijer daadwerkelijk naar Feyenoord vertrekken, dan zouden de defensieve zorgen voor de Rotterdamse club enigszins verlicht kunnen worden. Dit komt mede door de zware blessure van Ron Vlaar, die hierdoor voorlopig niet mag spelen.