Head: 'McLaren wil Schumi'

Jan Willem (WEST)
McLaren Mercedes denkt er aan om Michael Schumacher uit zijn pensioen te halen. Althans dat denkt Patrick Head, mede-eigenaar van het team van Williams. Head liet weten dat ze niet van plan zijn om Nico Rosberg naar het team van Ron Dennis te laten vertrekken.

Mclaren Mercedes heeft ondanks de boete die ze van de FIA opgelegd hebben gekregen geld zat om bij Michael Schumacher aan de deur te kloppen.

Head: "Ron Dennis heeft bewezen een intelligent en ruimdenkend persoon te zijn en daarom heb ik het idee dat hij in zijn hoofd speelt met de gedachte om Michael Schumacher aan te trekken. Michael is nog steeds topfit en waarschijnlijk verveelt hij zich. Ik denk dat hij het zitten aan de pitmuur te saai vindt."

Hans Joachim Stuck kan zich voorstellen dat McLaren Mercedes probeert om de zevenvoudig wereldkampioen in de MP4-23 te krijgen. "Ik kan me zeker voorstellen dat er in die richting gedacht wordt. Michael heeft alles. Hij is nog snel en fit. Ik weet zeker dat hij Lewis Hamilton zou verslaan," aldus de 56-jarige oud formule 1 coureur.