Molhoek mogelijk terug naar AZ

Sjors (Sj0rSz)
Er is een mogelijkheid dat Rogier Molhoek terug zal keren bij AZ. De trainer van de club, Louis van Gaal, denkt er aan om de middenvelder aan de selectie van de Alkmaarders toe te voegen. Momenteel komt de speler op huurbasis voor NAC Breda uit.

De terugkeer van Molhoek bij AZ is meer dan welkom, aangezien Van Gaal met een aantal geblesseerde spelers te maken heeft. Stijn Schaars is nog altijd herstellende van een enkelblessure. Ook Maarten Martens mag voorlopig vanaf de zijlijn toekijken. De middenvelder scheurde afgelopen weekend, tijdens het duel tegen NAC Breda, zijn voorste kruisband.

"Hij is geopereerd aan een cyste bij zijn enkel. In plaats van kleiner wordt die cyste echter steeds groter. Ik weet echt niet hoe lang het nog gaat duren", liet Van Gaal weten. Het is overigens nog niet duidelijk of Molhoek zin heeft in een snelle terugkeer. Vorig weekend liet de middenvelder namelijk weten niet terug te komen, vanwege het feit dat een aantal spelers afwezig zijn.

"Hij mag terug, maar de speler heeft wel de grootste stem. Zo zie ik dat", aldus de oefenmeester van AZ. Van Gaal kan aanstaande zaterdag, voor de wedstrijd tegen NEC, overigens weer beroep doen op Demy de Zeeuw en Grétar Steinsson.