[NFL]Dolphins ook zonder Brown en Hill

Richard (Rieleks)
Niets blijft de Miami Dolphins bespaard dit seizoen. Na een 0-7 start en het verlies van starting quarterback Trent Green raken de Dolphins nog eens twee van hun beste spelers kwijt. Ronnie Brown en Renaldo Hill zullen dit seizoen niet meer in actie komen.

Running back Ronnie Brown was bezig aan een zeer sterk seizoen, ondanks dat Miami nog geen wedstrijd gewonnen heeft. Zo goed zelfs dat er een kans bestond dat hij in de Pro Bowl zou kunnen uitkomen. Een knieblessure opgelopen na een mislukte tackle van hemzelf tijdens de wedstrijd tegen de New England Patriots gooit nu echter roet in het eten. Jesse Chatman zal hem voornamelijk gaan vervangen gedurende de rest van het seizoen.

Ook cornerback Renaldo Hill heeft een knieblessure opgelopen in diezelfde wedstrijd tegen de Patriots. Hill probeerde Randy Moss ervan te weerhouden een bal in de endzone te vangen, maar verdraaide hierbij zijn knie. Ook de touchdown kon niet worden voorkomen. Hill werd over het algemeen gezien als de beste cornerback van de Dolphins.

De Miami Dolphins zullen alle zeilen bij moeten zetten om niet met zestien verloren wedstrijden het seizoen te beëindigen.