Williams-rijders hopen vorm vast te houden

Olga (Nuongirl)
Alexander Wurz en Nico Rosberg hebben allebei veel zin in de komende Grand Prix op het circuit van Spa-Francorchamps. De coureurs van Williams hopen dat ze hun huidige vorm in België weten vast te houden en hopen belangrijke punten voor het constructeurskampioenschap te kunnen scoren.

"Spa is een fantastisch circuit, dus ik kijk er erg naar uit om daar te racen", aldus Wurz. "Ik weet niet hoe we er kunnen presteren. We hebben hier een paar weken geleden getest, maar het is moeilijk om te voorspellen hoe we het in de race zullen doen. Ik denk dat het veld wel weer dicht bij elkaar zal zitten. Als team hebben we wel hoge verwachtingen na de zesde plaats van Nico in Monza. Als we weer wat punten kunnen scoren, kunnen we onze vijfde plek in het constructeurskampioenschap verstevigen. Dat is dan ook mijn doel voor dit weekend."

Rosberg denkt dat het team wel eens voor een verrassing kan zorgen. "Spa is geweldig. Het is een mooie baan voor de rijders en misschien zelfs wel de allermooiste. Het gaat er erg snel aan toe. Ik ben niet enorm optimistisch, maar we hebben zeker progressie geboekt sinds de testsessies hier en ik hoop dat we die vorm weten vast te houden. We hebben de laatste paar races aangetoond, dat we boven onze verwachtingen kunnen presteren, dus ik hoop dat we dat weer kunnen doen en beter kunnen presteren dan onze doelen."