Vloet: "We hebben te weinig punten"

Sjors (Sj0rSz)
ADO Den Haag speelde afgelopen weekend gelijk tegen laagvlieger FC Emmen. Op de website van de club is men positief, maar de werkelijkheid is toch anders. De ploeg uit Den Haag staat momenteel op de zestiende plaats in de Jupiler League en stelt hiermee zwaar teleur.

ADO Den Haag werd al snel aangemerkt als ploeg voor de titel in de Jupiler League. Tot nu toe is hier echter weinig van te merken. De Haagse residentieclub won pas een wedstrijd. Verder werden er drie gelijkgespeeld en twee verloren. Hierdoor vinden we de club terug in de kelder van deze competitie.

Wiljan Vloet, trainer van ADO Den Haag, heeft laten weten dat het spel van zijn elftal ver beneden alle peil is. "We hebben gewoon veel te weinig punten, maar het voetbal is ook niet goed", aldus de oefenmeester. "Het probleem is elke week hetzelfde: achterin willen we mooi voetballen, als dat eigenlijk niet kan. Dat zag je in de wedstrijd tegen Emmen ook. Daarmee brengen we onszelf altijd in de problemen."

"We komen gewoon niet in ons spel", vervolgt Vloet tegenover ADO TV. "Maar het mag duidelijk zijn dat we helemaal niet tevreden zijn na zes wedstrijden. Met dit materiaal moeten we meer kunnen brengen. We hebben veel te weinig punten."