'Psychische' Vicente bestraft door Valencia

Gerard (RedFever007)
Afgelopen seizoen kwam Vicente nauwelijks aan spelen toe wegens een enkelblessure en spierblessures. Volgens Vicente is de medische staf daarvoor verantwoordelijk waarnaar hij hard uithaalde. Valencia kondigde daarop aan de linkspoot disiplinair te zullen straffen.

Op een persconferentie liet Vicente weten weinig waarde te hechten aan de medische staf. "Ik heb alle vertrouwen verloren in de clubarts en het medische team van Valencia", aldus Vicente woensdag.

"De suggestie dat mijn problemen van psychische aard zouden zijn, is onjuist. Ik ben één keer bij een psycholoog geweest en dat was op aanraden van dokter Antonio Giner. Bij die ene keer is het gebleven, want het was niet wat ik nodig had", zo liet de 26-jarige international weten.

De clubleiding van Valencia was ontstemd over de uitspraken van Vicente en kondigde aan maatregelen te nemen. "We zullen de noodzakelijke stappen tegen de speler ondernemen. We beraden ons nog over de mate waarin hij de interne regels heeft overtreden", aldus een verklaring van de club.