Zenden niet blij met plaats op de bank

Gerard (RedFever007)
Afgelopen zomer verliet Boudewijn Zenden Liverpool om naar Olympique Marseille af te reizen om daar te gaan voetballen. Tegen de verwachting in moet Zenden nu plaats nemen op de bank. Iets waar hij niet gelukkig mee is.

De laatste twee wedstrijden van L'Om zat Zenden op de reservebank en mocht slechts invallen. De 54-voudig international is daar niet blij mee. "Ik hou er niet van op de bank te moeten zitten. Ik ben hier om te spelen en niet om alleen maar te kijken. Anders had ik wel een kaartje voor de wedstrijd gekocht," aldus Zenden in de Franse sportkrant L'Equipe.

"Het is de keuze van de trainer. Maar ik had het gevoel dat het beter ging als ik speelde", zo tekende L'Equipe op uit de mond van Zenden. De oud-PSV'er spreekt van een gebrek aan dialoog met de trainer, Albert Emon. "Ik ben teleurgesteld dat ik niet speel, maar ben absoluut niet teleurgesteld in Olympique Marseille."

Op 3 oktober speelt zijn ploeg tegen zijn Liverpool in de groepsfase van de Champions League. "Ik ken de spelers, hun spel, de trainer en hun vrije trappen. Ik kan op die manier toch van dienst zijn", aldus de gepasseerde Zenden.