McLaren bezig lucht te klaren

vw_caddy
Het rommelt al enige tijd binnen het McLaren Mercedes Team. De interne strubbelingen bereikten in Hongarije uiteindelijk het hoogtepunt. Lewis Hamilton en Fernando Alonso begonnen een verzoeningspoging. Maar Bernie Ecclestone is bang dat Ron Dennis de situatie niet aan kan.

Gisteren zijn Hamilton en Alonso samengekomen op een locatie in de stad Istanbul zelf. Ron Dennis, Martin Whitmarsh en een aantal andere stafleden waren bij het gesprek aanwezig. De bijeenkomst had uiteraard als doel om de lucht te klaren en problemen uit te praten.

Normaal gesproken moeten de coureurs donderdag beschikbaar zijn op het circuit voor de engineers en de pers, maar vanwege de reistijd heeft het team besloten hiervan af te zien. Formule 1-baas Bernie Ecclestone is het met die beslissing niet eens. "Volgens mij pakt Ron Dennis de strubbelingen tussen beide coureurs niet goed aan", aldus Ecclestone. "De beslissing om de coureurs donderdag niet te laten verschijnen op het circuit is verkeerd. Ik weet niet wat daar nu aan de gang is, maar het is vreemd en niet goed voor de Formule 1."