Sutil wil competitiever worden

Sander (sanger)
Adrian Sutil kijkt halsreikend uit naar de nieuwe Spyker F1-bolide, welke in Turkije haar debuut zal maken. De Duitser hoopt vooral dat hij met de verbeterde Spyker de strijd aan kan gaan met de andere teams.

"We hopen in Turkije een flinke stap voorwaarts te kunnen maken," verklaarde Sutil tijdens Bavaria City Racing tegenover FOK!sport. "De bolide is flink verbeterd. Met name het aerodynamische pakket moet een enorme stap voorwaarts betekenen. Ik gok dat we ongeveer driekwart seconde per ronde sneller zullen zijn."

"In Hongarije wisten we de Honda van Rubens Barrichello al te verslaan en dat smaakte naar meer," vervolgde de jonge Duitser. "We hopen dat we een dubbele stap kunnen maken en zo de aansluiting vinden bij de rest van het veld."

Over zijn toekomst wil Sutil niet veel kwijt. Tijdens Bavaria City Racing gaf hij toe dat Toyota interesse in hem heeft getoond: "Er zijn gesprekken met Toyota geweest. Zij hebben daarin serieuze interesse in mij getoond. Meer kan en wil ik er niet over kwijt. Ik heb echter een contract bij Spyker en ik voel me goed bij het team. Bij Spyker blijven zou voor mij ook geen probleem zijn."