Enorme boete voor Musampa

John (Spooky4u)
Kiki Musampa heeft van zijn club Trabzonspor een boete opgelegd gekregen van 250.000 euro. Het in de steek laten van de ploeg zou volgens de clubleiding de reden zijn van de enorme boete.

Musampa zelf kan zich vanzelfsprekend niet vinden in de beredeneringen van de Turkse club: "Het is me totaal onduidelijk waarom, maar ik maak me geen zorgen. De FIFA reglementen staan dit helemaal niet toe." Dat de clubleiding niet blij is met de oud-speler van Ajax, Girondins Bordeaux, Atletico Madrid en Manchester City is bij Musampa ook wel duidelijk.Volgens de club zou Musampa niet de inbreng in het team hebben dat van hem verwacht wordt en zou de club het liefst direct van Musampa af willen.

"En om dat te bereiken gaat het bestuur vrij ver. Eind vorig seizoen werd ik uit de selectie gezet, omdat ik tijdens een trainingskamp drie minuten te laat op mijn hotelkamer was. Daarna kreeg ik een boete van 17.000 euro wegens het te laat terugkomen van vakantie. De club had de plannen voor de voorbereiding gewijzigd, maar mij niet op de hoogte gesteld. En nu dit. Ik wacht maar rustig af. Ja, het lijkt mij ook beter dat ik vertrek."