Torres schrok van reactie fans

Maikel (WeebI)
Fernando Torres is enigszins geschrokken van de reacties van de supporters van Club Atlético de Madrid, waar hij tot vorige maand speelde. De Spanjaard werd vervolgens voor een dikke ¤30 miljoen overgenomen door Liverpool.

Torres, die opgroeide in Madrid en bij Atlético uitgroeide tot publiekslieveling en aanvoerder, kon naar eigen zeggen niet de dingen bereiken die hij wilde bereiken. Liverpool bood hem de kans aan om de spitspositie in Engeland te bekleden. De fans van Atlético vonden het echter erg jammer dat hun spits Spanje verruilde voor het Britse eiland.

"Mensen huilden. Het kwam als een schok dat ik zo belangrijk voor ze was", aldus de international van Spanje. "Het was een moeilijk besluit, maar de beslissing was al gevallen. De mensen die ik zag huilen waren dezelfde mensen die me altijd hebben gesteund. Persoonlijk maakt me dat vrolijk, want het is ongewoon voor Spaanse fans om zo hun emoties te uiten." Torres tekende een meerjarig contract bij Liverpool, waar hij samen speelt met Dirk Kuijt en Ryan Babel.