Mogelijk vertrek Arveladze bij AZ

Sjors (Sj0rSz)
Er is een kans dat Shota Arveladze zal vertrekken bij AZ. Zijn zaakwaarnemer, Rob Cohen, heeft laten weten dat het contract van de Georgiër over een clausule beschikt. Hiermee zou het voor de aanvaller mogelijk zijn om de club deze zomer transfervrij te verlaten.

Het huidige contract van Arveladze loopt nog door tot de zomer van 2008. "Shota hóéft niet per se weg, maar de mogelijkheid bestaat dat hij wat anders wil. Bij AZ gaan er dingen veranderen. Dat geeft te denken. AZ heeft al de Braziliaanse spits Ari gekocht", liet Cohen in een reactie weten. Volgens hem heeft nog geen enkele ploeg zich voor de aanvaller gemeld.

Arveladze liet aan het eind van afgelopen seizoen weten dat hij twijfels zou hebben over het voortzetten van zijn carrière. Maar ik denk niet dat hij zal stoppen. Het afgelopen seizoen moest hij op zijn tandvlees spelen. Hij had moeite met het drukke programma. Dan heb je gauw de neiging om te stoppen[/i]", aldus Cohen.

Naast Arveladze zou het ook nog mogelijk zijn dat Danny Koevermans AZ zal gaan verlaten. De aanvaller denkt namelijk dat de trainer van de club, Louis van Gaal, minder vaak beroep op hem zal doen.