Kolles: "Sutil gaat een grote toekomst tegemoet"

Olga (Nuongirl)
De teambaas van Spyker F1, Colin Kolles, heeft gezegd dat hij altijd een groot vertrouwen gehad heeft in zijn pupil Adrian Sutil. De Duitse coureur heeft aangetoond snel te zijn, maar maakt nog te veel fouten. Kolles voorspelt desalniettemin een grote toekomst voor Sutil.

Kolles heeft gezegd dat hij in de toekomst een gevecht verwacht tussen Adrian Sutil en de held van het moment, Lewis Hamilton. "Met Adrian hebben wij de uitdager van Lewis Hamilton in huis," aldus de optimistische Kolles. "Adrian was vroeger de teamgenoot van Lewis en hierdoor kennen ze elkaars sterke en zwakke punten. Adrian is voor ons echt een veelbelovend talent."

Dat het talent niet altijd naar boven komt komt volgens Kolles omdat de auto op dit moment nog tekort schiet. Niet voor niets sloot het team een meerjarig contract af met de Duitser. "De marktwaarde van Adrian zal alleen maar toenemen. Als een ander team hem wil hebben zal er een grote afkoopsom betaald moeten worden, omdat hij een langdurige verbintenis met ons heeft."