Van Bronckhorst blijft Barcelona trouw

Sjors (Sj0rSz)
Giovanni van Bronckhorst heeft laten weten dat de kans minimaal is dat hij volgend seizoen in het shirt van Feyenoord te bewonderen is. De speler van FC Barcelona heeft door laten schemeren dat hij zijn contract uit wil dienen.

"Mijn toekomst ligt in Barcelona, duidelijker kan ik niet zijn", liet Van Bronckhorst weten. "Ik heb een goed gesprek met de clubleiding gehad, alle geruchten over een eventuele terugkeer naar Nederland kunnen de prullenbak in."

Dit seizoen was Van Bronckhorst geen vaste waarde binnen de selectie van trainer Frank Rijkaard. "Er was zelfs een periode dat ik helemaal niet speelde. Dat vreet aan je. Als je als speler het vertrouwen niet krijgt, heb je een probleem. Ik heb bij de trainer om uitleg gevraagd, maar het was een simpel verhaal. Hij koos voor andere spelers", liet de verdediger weten.

Er zou overigens wel een mogelijkheid zijn dat Gio na het komende seizoen alsnog bij de Catalanen vertrekt. "Ik heb na de winterstop gelukkig wel weer veel gespeeld, maar ik hoop niet op nog zo’n seizoen."