Lazovic voor vijf jaar naar PSV

Sjors (Sj0rSz)
Danko Lazovic speelt de komende vijf seizoenen voor PSV. De aanvaller is afkomstig van Vitesse en tekende donderdagmiddag de overeenkomst met de Eindhovenaren. Vanaf komend seizoen zal de Serviër met rugnummer negen gaan spelen.

"Eindelijk komt mijn droom uit. Ik wilde alleen maar naar PSV toe", liet Lazovic in een eerste reactie weten. Aan het begin van de middag werd de aanvaller aan een medische keuring onderworpen. Direct hierna werden de onderhandelingen tussen PSV en de speler afgerond.

"Toen ik zeven jaar geleden in de jeugd speelde, was er al eens interesse van PSV. Maar toen ging ik naar Partizan Belgrado. Later dacht ik weer voorzichtig aan PSV, dat al Mateja Kezman had, en werd het Feyenoord. Nu was het voor mij heel duidelijk: er is maar één club waar ik naartoe zou willen, en dat is PSV. Anders was ik gewoon bij Vitesse gebleven", aldus een opgetogen Lazovic. De Servische speler bedankte ook nog alle mensen van Vitesse voor het afgelopen seizoen. Naar eigen zeggen zou hij zonder deze club niet in Eindhoven hebben gespeeld.