[CCWS] Doornbos kijkt uit naar Portland

John (Spooky4u)
Na een pauze van zeven weken wordt er in Portland eindelijk weer een race gereden in de Champcar World Series. Robert Doornbos verheugt zich op de vierde race van het seizoen, welke voor het eerst in de geschiedenis vanaf een stilstaande start zal aanvangen.

"Ik vind het geweldig dat ze gekozen hebben om de staande start te introduceren. De rollende start is ook wel leuk, maar dat was vooral in het begin even wennen. Maar in Houston ging het al een stuk beter en kon ik gelijk meerdere coureurs inhalen. Toch, ik ben opgegroeid met de staande start en voel me daar toch nog iets prettiger bij", vertelt de Nederlander over de introductie van stilstaande start.

"Ik kijk er naar uit om terug te keren naar Portland. Ik heb genoten van de stad en het circuit toen we daar vorige maand een test hadden. Ik hoop dat we onze sterke seizoensstart een passend vervolg kunnen geven. Weer een podiumplek voor Minardi Team USA zou heel mooi zijn". Doornbos staat na drie races op een mooie derde plek in het kampioenschap.