Koevermans staat open voor vertrek bij AZ

Jerry (Delichris)
De kans wordt alsmaar groter dat Danny Koevermans zijn laatste seizoen heeft gespeeld voor AZ. Nadat eerder al duidelijk werd dat de spits hoog op het verlanglijstje staat van Glasgow Rangers, wist zaakwaarnemer Bas van Noortwijk vandaag te melden dat er ook serieuze interesse is uit de Bundesliga.

Van Noortwijk benadrukt dat er van een transfer nog geen sprake is, maar hij geeft geen uitsluitsel over de toekomst van Koevermans. ‘’We wachten even af wat er allemaal gaat gebeuren. Maar het is logisch dat een spits kijkt naar zijn toekomst, als AZ straks vijf aanvallers rond heeft lopen. Danny neemt geen genoegen met een reserverol’’, is de duidelijke taal van Van Noortwijk.

Ook Koevermans zelf laat weten serieus na te denken over een vertrek bij de Alkmaarse club. Het geeft hem geen goed gevoel dat zijn club Ari kocht en ook nog aast op Danko Lazovic. "Die spitsen worden natuurlijk niet voor niets gehaald. Die Ari zal ongetwijfeld ook een goede spits zijn en dat maakt het er voor mij meer onzeker op. Ik sta dus open voor een buitenlands avontuur, maar als het daar niet van komt, ga ik bij AZ voor mijn plek vechten."