Adriaanse: "Uitspraken Feyenoord zijn niet waar"

Olga (Nuongirl)
Co Adriaanse is niet blij met de uitspraken die Feyenoord vandaag heeft gedaan nadat bekend werd dat de oefenmeester niet bij de Rotterdammers aan de slag gaat. Adriaanse heeft via zijn woordvoerder Willem Zeijlmans gezegd dat de afwijzing alleen maar te maken heeft met professionele redenen.

Feyenoord had vanmorgen als reden voor de afwijzing opgegeven dat het om persoonlijke omstandigheden zou gaan. Zeijlmans zegt dat dat onzin is. "Daarmee houd je veel open en krijg je allerlei suggesties. Maar wij gaan verder toch nergens op in. Er wordt toch wel gespeculeerd. Het vertrek van Adriaanse bij Metallurg Donetsk zou ook te maken hebben met zijn overstap naar Feyenoord. Mooi niet. Dat blijkt nu wel weer. Maar nogmaals, Co heeft uit professionele overwegingen nee tegen Feyenoord gezegd. Dat is het," aldus Zeijlmans.

Zeijlmans wilde niet zeggen of er andere clubs zijn die interesse hebben in Adriaanse. "Adriaanse laat alles op zich af komen. Voorlopig gaat hij nog nergens heen. Alles ligt gewoon open. Co bepaalt".