Sevilla maakt indruk op Van Nistelrooy

Sjors (Sj0rSz)
De komende weken zal in de Spaanse Primera Divísion duidelijk worden wie met de titel aan de haal gaat. Er staan nog zes speelronden op het programma. FC Barcelona, Sevilla en Real Madrid maken de grootste kans om kampioen van Spanje te worden.

Het onderlinge verschil tussen de drie clubs bedraagt slechts twee punten. Dit weekend staat er in de Spaanse competitie een topper op het programma. Sevilla staat momenteel op de tweede plaats en moet het opnemen tegen Real Madrid. Deze club is op de derde positie van de ranglijst terug te vinden.

Ruud van Nistelrooy, speler van Real Madrid, had een interview met het blad AS en keek vooruit naar de spannende ontknoping: "Ik heb gisteren de wedstrijd van Sevilla gezien, dat was indrukwekkend. Ze hebben een sterkt team, dat al twee jaar in de hogere regioenen meedraait. Vooral hun offensieve speeltstijl zorgt ervoor dat ze zo goed presteren."

De Nederlander denkt overigens dat het kampioenschap in de Primera Divísion pas in de laatste speelronden beslist wordt. "Wij zijn in vorm, Sevilla is in vorm dus zullen we de druk op Barcelona kunnen opvoeren. Zij maken een mindere periode door, maar met zulke geweldige spelers kan dat in één keer omslaan."