Zaakwaarnemer: "Gio denkt aan vertrek"

Sjors (Sj0rSz)
Er is een grote kans dat Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen zal vertrekken bij FC Barcelona. De verwachting is dat de verdediger naar Nederland terugkeert en voor Feyenoord gaat spelen. Sigi Lens, zaakwaarnemer van de Nederlander, heeft laten weten dat de speler een vertrekt overweegt.

"Eigenlijk is hij het gewoon zat om steeds maar weer in een trainingskamp te zitten", aldus Lens. "Giovanni heeft een flink aantal jaren in de internationale top gespeeld en was vaak van huis. Hij stelt zich nu de vraag of hij nog wel een jaar zo wil blijven leven. Die vraag is nu zelfs héél actueel."

Bovendien heeft Lens ook door laten schemeren dat Feyenoord de grootste kans maakt om volgend seizoen over de diensten van Van Bronckhorst te beschikken. "Als hij tot de conclusie komt dat hij terug wil, zal Gio natuurlijk het eerst met Barcelona praten. Want hij heeft daar nog een contract en de club moet wel bereid zijn om hem te laten gaan. Maar duidelijk is dat hij daarna het liefst met Feyenoord om de tafel gaat zitten. Hij heeft al gezegd dat het makkelijk is bij een club terug te keren als het goed gaat, maar dat het van karakter getuigt om dat in mindere tijden te doen."